Registratie Proefdagen

Vul onderstaand formulier in om u te registreren voor de proefdagen

Inleiding

Beste kandidaat-student,

Om je te registreren voor de proefdagen aan LUCA School of Arts vul je het formulier op de volgende tabbladen in. Je kan je hier registreren voor de proefdagen van één richting of instrument. Eventuele bijkomende inschrijvingen kan je doen vanuit de link die je ontvangt na je eerste registratie.

Het is van belang dat je steeds geldige en correcte informatie (zoals bv. het e-mailadres) invult om er zeker van te zijn dat alle communicatie juist toekomt.

Bij technische problemen kan je contact opnemen met de beheerder van deze tool: Kris.Cardinaels@luca-arts.be.

Velden aangeduid met * zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Contactgegevens
Richting en datum
Bijlagen

Voeg een duidelijke pasfoto van jezelf toe

Bevestigen
Wanneer je je registratie doorstuurt, krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving op het door jou ingevulde e-mailadres. Deze mail laat soms even op zich wachten, dus even geduld. Kijk ook eens in jouw spam-mail.

Als je deze e-mail niet ontvangt en hij ook niet in je spam-box terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met de beheerder van deze tool via kris.cardinaels@luca-arts.be.

Je gegevens worden opgeslagen in een gegevensbank van LUCA School of Arts en zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van je registratie en het opmaken van attesten voor je inschrijving.

Vergeet zeker niet het formulier door te sturen door op 'Stuur registratie door' hieronder te klikken!